Over Studio KieKoe

Wie zijn wij?
Studio KieKoe is opgericht door Natascha Deleij en Mèlodie Deleij, moeder en dochter! Natascha (49 jaar) werkt al 30 jaar in de gehandicaptenzorg en Mèlodie (24 jaar) is ergotherapeut en werkt onder andere met (jonge) kinderen. Wij delen onze liefde voor creatief bezig zijn en daarnaast zijn wij dol op baby's en kinderen! Deze twee interesses hebben wij samengevoegd en begin 2021 hebben wij de handen ineen geslagen om te beginnen met Studio KieKoe.
                                                                                          
Wie doet wat?
Natascha houdt zich voornamelijk bezig met het ontwerpen en creëren van de handgemaakte items uit de webshop. Mèlodie houdt zich voornamelijk bezig met het maken van de productfoto's, het posten op social media, het mooi inpakken van de door jullie bestelde items en het bijhouden van de nieuwste trends. Daarnaast helpt zij waar mogelijk mee met het ontwerpen en creëren van items. Samen vormen wij een fijn team! 

Onze missie
Met Studio KieKoe willen wij pakketjes geluk bezorgen. Is er iemand in jouw omgeving zwanger of net bevallen? Zoek je een verjaardagscadeautje? Wil je iets leuks kopen voor jouw kindje of als decoratie voor de kinderkamer? Koop dan een mooi cadeautje bij ons. Wij pakken elk cadeautje met heel veel liefde en plezier voor jou in! 


Items
Voor de items in onze webshop geldt in principe op = op. Heb je een item gezien maar is deze niet meer op vooraad? Of wil je een bepaald item eigenlijk in een andere stof of kleur? Laat het ons gerust weten via info@studiokiekoe.nl of via één van onze social mediakanalen. We zullen met alle liefde kijken wat we voor je kunnen betekenen! (Als producten op bestelling gemaakt moeten worden, houd dan rekening met een langere levertijd). 

Gegevens
Studio KieKoe
Eleolietdijk 36
4706JC Roosendaal
(GÉÉN bezoekadres!)

Contact
Mail ons: info@studiokiekoe.nl
Whatsapp/SMS ons: +31610064775


Fysieke verkooppunten
Leut
Molenstraat 27a
4881CP Zundert

KVK-nummer: 81820798
BTW-nummer: NL002384792B38
IBAN: NL89KNAB0404693555

Reviews
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dat zijn lees je 
hierOnze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.