Ruilen en retour

Voldoet het product toch niet helemaal aan uw verwachtingen, dan kan het artikel geretourneerd worden. Producten die wij op bestelling gemaakt hebben (maatwerk) nemen wij niet retour.

Je hebt wettelijk gezien het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour. Hiervoor hoeft geen reden opgegeven worden. Na deze aanmelding heb je nog 14 dagen om het product retour te sturen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk -  in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. De kosten voor het retoursturen zijn voor eigen rekening. Kijk voor de exacte tarieven op de website van jouw vervoerder. 

Hoe werkt retourneren?
1. Om een product retour te sturen stuur je een berichtje naar info@studiokiekoe.nl of vul je het contactformulier van de webshop in. Geef in dit bericht aan welk(e) product(en) je wilt retourneren en wat uw bestelnummer is. Het is niet verplicht om een reden voor retour op te geven! 
2. Verstuur het product/de producten retour naar dit adres: Studio KieKoe, Eleolietdijk 36, 4706JC Roosendaal. De retourkosten zijn voor eigen rekening.
3. Het geld wordt binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour teruggestort op het bij ons bekende rekeningnummer. (Mits de retour in goede orde ontvangen is!)